Plan A Projects, København Sv

Bekræftede fortegnelse, opdateret d. 10-04-2020

Driftstimer

Tiderne kan afvige
søndagLukket
mandagma
09:00 – 17:00
tirsdagti
09:00 – 17:00
onsdagon
09:00 – 17:00
torsdagto
09:00 – 17:00
fredagfr
09:00 – 17:00
lørdagLukket
Lukket nu.
Åbner i  15 h 11 min.
15 h 11 min

Forretningsinformationer

CVRP-nr
1010576640
CVR-nr
27964168

Beskrivelse

Plan A Projects er en konsulent- og undervisningsvirksomhed etableret i 2005. Vi tilbyder agil projektmetode og kurser i agil projektledelse. I samarbejde med os og vores agile projektmodel, kan I skabe tid til vækst i jeres virksomhed.
Med vores projektmetode kan selv de mest komplekse og store projekter blive færdige til den aftalte tid – eller endda før tid. Ved at undgå forsinkelser på projekterne, kan I efterfølgende få tid til at gennemføre endnu et projekt eller fokusere på noget nyt, der gavner jeres forretning.
På den måde hjælper vi jer med at skabe tid til vækst.


Firmabeskrivelse
Plan A Projects er en konsulent- og undervisningsvirksomhed etableret i 2005. Vi tilbyder agil projektmetode og kurser i agil projektledelse. I samarbejde med os og vores agile projektmodel, kan I skabe tid til vækst i jeres virksomhed. Med vores projektmetode kan selv de mest komplekse og store projekter blive færdige til den aftalte tid – eller endda før tid. Ved at undgå forsinkelser på projekterne, kan I efterfølgende få tid til at gennemføre endnu et projekt eller fokusere på noget nyt, der gavner jeres forretning. På den måde hjælper vi jer med at skabe tid til vækst.

Plan A Projects ydelser formidler operationelle svar på DSDM’s projektmetode:

Agil projektmodel
Vi tager udgangspunkt i kundens eksisterende stage gate model. Vi kommer med projektroller: Beskrivelse og ansvarsområder for hver rolle. Vi har implementeret vores projektmodel hos tre store virksomheder med udgangspunkt i deres eksisterende stage gate modeller. Efterfølgende har vi gennemført succesfulde pilotprojekter leveret til tiden eller før.

Agil Coaching
Plan A Projects var agil coach på de første store agile SAP-projekter i Danmark. En agil coach er en agil antenne i organisationen, der støtter, hjælper og sparrer med projektlederen og styregruppen for at sikre det agile spor, så I når i mål til tiden eller før! Samtidigt gør en agil coach den agile projektmetode vedkommende og forståelig for alle parter, således at metoden bliver brugt.

Agile certificeringer
Agil certificeringskursus med internationalt anerkendt certificering administreret af DSDM i England. Dit udbytte er operationel tilgang, konkrete værktøjer og øvelser, fremgangsmåder og ledelsesstile, international certificering, god dialog og sparring.
Stikord:
Kurser, Coaching, Træning, Møder, Projektledelse, Workshops, Resultater, Vækst, Måned, Agil, Agil Coaching, Agil Projektmodel, Agile Certificeringer, Hurtigere, Projektmetode
Plan A Projects er ikke opført i føljende kategorier:

Bedømmelser

Vær den første, som skriver bedømmelse af Plan A Projects!

Del dine erfaringer!